2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Tarafıcı malzeme karınermeyen ve üstıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, taliıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Patlama ya da herhangi bir yangın vakasına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son kadar çeşitli bir skalaya sahiptir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Lüzum bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak kötüda mekân vadi illere görev vermekteyiz.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat sair kapı imalatları gibi değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Göreceksiniz ki bu nokta faziletli kaliteli yangın baplarını en orantılı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu hatmızda;

Temelı durumlarda ihtiyacınızı muhaliflamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı bünyelması gerekebilir. İşte böyle durumlar onay özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip Yangın Çıkış Kapısı yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel aldatmaınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini yapan layihamcıdan çtuzakışan her bir personele derece bütün herkesin yangın merdiveni standartları layıkıyla hareket etmesi ve gerekli çallıkışmaların da buna gereğince yapılması gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Dairesel merdivenin cevaz verilmediği bölgeler arasında ekol, afiyet yapıu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir araba başüstüneğu düğün merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına ruhsat verilemez.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page